Korona tiltak 2022

KORONA-TILTAK på  Heinseter 2022

For å ta godt vare på både våre gjester og våre ansatte vil endringene vi innførte  sommer 2020 videreføres også for sesongen 2022

Vi reduserer antall gjester vi maks kan ha besøk av samtidig, for å imøtekomme krav om avstand og for å redusere smitterisiko. I tillegg vil vi sørge for hyppig renhold og gode rutiner for å gjøre et besøk hos oss så hyggelig og risikofritt som mulig.                                        Dette fører til ekstrautgifter, og vi ber om forståelse for at vi må legge på ett lite pristillegg for å dekke noe av utgiftene.

Pristillegg  vinter 2022, pr natt  Voksne kr. 45   Barn kr.25

 • Vi sørger for tilstrekkelig plass mellom våre grupper av gjester under servering i spisesalen. Vi ber om at alle gjester også tar hensyn for å opprettholde avstand ellers under oppholdet.                                                                              
 • Dagsbesøk:

  Alle våre fasiliteter inkludert toaletter og sittegrupper inne på tunet er forbeholdt våre boende gjester. Resepsjonen er åpen og har kioskvarer, det er ikke matservering på dagtid. 

  Husk at eget søppel tas med hjem                                                                                      

 • Telting: 

  Henvend deg i resepsjonen

  Betalende telter på vårt område, blir registrerte gjester, og kan hente drikkevann på hytta og bruke anvist WC. Har ikke anledning til å bruke andre fasiliteter. Om en ønsker å kjøpe middag. Bestilles det på dagen i forveien og serveres i resepsjonen.